La gran mentira

Diumenge, 23 de febrer de 2020. 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

The Good Liar. USA, 2019. 109 minuts. Drama/comèdia. No recomanada per a menors de 16 anys.

Direcció: Bill Condon. Guió: Jeffrey Hatcher (Novela: Nicholas Searle). Música: Carter Burwell. Fotografia: Tobias A. Schliessler. Amb: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Phil Dunster, Laurie Davidson, Michael Culkin, Aleksandar Jovanovic, Athena Strates, Bessie Carter, Celine Buckens, Sonia Goswami, Ruth Horrocks, Nell Williams, Stefan Kalipha, Dino Kelly, Jag Patel, Lily Dodsworth-Evans, Stella Stocker, Julian Ferro.
Productora: Bron Studios / New Line Cinema / Creative Wealth Media Finance. Distribuida por Warner Bros.

Premis
2019: Satellite Awards: Nominada a millor actriu (Helen Mirren)

Sinopsi
Roy Courtnay (Ian McKellen) és un estafador professional que no pot creure la seva sort: ha conegut en línia a l’adinerada vídua Betty McLeish (Helen Mirren). A mesura que ella li obre el seu cor, Roy se sorprèn a si mateix a l’adonar-se que alberga sentiments cap a ella, convertint el que hauria de ser una estafa fàcil i senzilla en una de les situacions més complexes de la seva vida. (FILMAFFINITY)