No ens rendim, mantindrem el cinema a Berga i comarca

“Jojo Rabbit” va ser l’última pel.lícula que es va poder veure el 7 i 8 de març, abans de l’estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus. Des de fa setmanes, la normativa permet reprendre les projeccions als cinemes. Malgrat això, des del Cine Patronat veiem inviable complir tots els protocols de distància, neteja i seguretat. A més a més, l’experiència dels pocs cinemes que han obert al país no ens fa ser optimistes per pensar en una reobertura a curt termini.
La situació és difícil, incerta i dolorosa però no ens rendim i ens mantenim en una voluntat ferma de mantenir el cinema a Berga i comarca. Durant aquests mesos de tancament, estem fent millores i manteniment de l’espai perquè, quan es tornin a projectar pel.lícules, el Patronat estigui en les millors condicions possibles. En algun moment de les últimes setmanes, podíem haver pensat que aviat rependríem les projeccions però la realitat és que la situació no millora tan de pressa com voldríem i pensem que estarem mesos sense obrir la sala. Les quotes de soci del 2020, de moment, no es cobraran.
Mentrestant, us animem a seguir gaudint del cine en altres formats, especialment en aquelles iniciatives en pantalla gran, a l’aire lliure, que sorgeixen als municipis del Berguedà.
Salut i cinema!