Cruella

Diumenge, 4 de juliol, 18:00 hores | Dilluns, 5 de juliol, 21:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Cruella. EUA, 2021. 134 minuts. Thriller/comèdia. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Craig Gillespie. Guió: Dana Fox, Tony McNamara. Història: Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel, Steve Zissis. Novel·la: Dodie Smith. Música: Nicholas Britell. Fotografia: Nicolas Karakatsanis. Amb: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, John McCrea, Emily Beecham, Mark Strong, Kayvan Novak, Kirby Howell-Baptiste, Jamie Demetriou, Niamh Lynch, Andrew Leung, Ed Birch.
Productora: Walt Disney Pictures, Gunn Films, Marc Platt Productions, TSG Entertainment.

Londres, anys 70. Decidida a convertir-se en una reeixida dissenyadora de moda, una jove i creativa estafadora anomenada Estella (Emma Stone) s’associa amb un parell de lladres per sobreviure als carrers de la capital britànica. Però quan el seu talent per a la moda crida l’atenció de la llegendària dissenyadora, la Baronessa von Hellman (Emma Thompson), Estella canvia el rumb de la seva vida fins que una sèrie d’esdeveniments la porten a assumir la seva banda malvat ja convertir-se en la estrident i venjativa ‘Cruella’. (Filmaffinity)