A todo tren. Destino Asturias.

Diumenge, 25 de juliol de 2021, 18:00 hores. Dilluns, 26 de juliol, 21:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

A todo tren. Destino Asturias. Espanya, 2021. 88 minuts. Comèdia. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: Santiago Segura. Guió: Marta González de Vega, Santiago Segura. Fotografia: Ángel Iguacel. Amb: Santiago Segura, Leo Harlem, Luna Fulgencio, Florentino Fernández, Joaquín Reyes, David Guapo, Sirena Segura, Diego Arroba “El Cejas”, Alan Miranda, Eneko Otero, Paz Vega, Itziar Castro, Marta González de Vega.
Productora: Bowfinger International Pictures, Atresmedia Cine, Buendía Estudios, Movistar+

Quan Ricardo, pare responsable bolcat en el seu fill, decideix portar-lo a un campament a Astúries en tren nocturn, alguns pares proposen que sigui ell qui porti també diversos dels seus fills, però no li expliquen que en l’últim minut l’acompanyarà Felip, avi de dos dels nens, un tipus extravagant i irresponsable. Quan el tren arrenca sense Ricardo ni Felip però amb els nens sols a dins, començarà una absurda persecució per part de pare i avi per atrapar el tren, i un esbojarrat viatge per part dels nens on faran totes les entremaliadures que no s’atrevien a fer davant de la gent gran. (Filmaffinity)