Herència

Dissabte, 24 de juliol de 2021. Tarda, 18:00 h. Vespre, 20:00 h. Teatre Patronat, Berga.

Herència. Catalunya, 2021. 28 minuts. Drama. Ficció-curtmetratge. No recomanada per a menors de 16 anys.

Direcció: Eudald Corominas. Guió: Eudald Corominas. Música original: Marc Little. Direcció de fotografia: Mark Gómez. Muntatge: Jordi Arnal. Disseny de so: Albert Guimerà , Roger Navarro. Direcció artística: Judit A Martí. Actors i actrius principals: Borja Espinosa, Laia Parent, Pep Cruz, Albert Pérez. Productor/s: David Suárez. Producció executiva: Escac Films, S.L.

Durant la postguerra, en un poble dels Pirineus catalans, un enterramorts, angoixat perquè la seva vida està submergida en la desgràcia, mata una persona per cobrar els diners de l’enterrament. Les atrocitats de la guerra i els actes de l’passat sortiran a la llum quan una nena descobreix l’assassinat i li comença a fer xantatge.

Projeccions amb l’assistència d’Eudald Corominas (director) i Aleix Camprubí (periodista)

Organitza: Òminiu Cultural. Col·labora: Cine Patronat.

Herència – Tràiler from Eudald Corominas on Vimeo.