Peter Rabbit 2: L’escapada

Diumenge, 1 d’agost de 20210, 18:00 hores. Dilluns, 2 d’agost, 21:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Peter Rabbit 2: The Runaway. EUA, 2021. 93 minuts. Animació. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: Will Gluck. Guió: Patrick Burleigh, Will Gluck. Llibres: Beatrix Potter. Música: Dominic Lewis. Fotografia: Animació, Peter Menzies Jr..  Animació, Domhnall Gleeson, Rose Byrne, David Oyelowo, Megan Smart, Dalip Sondhi, Neveen Hanna, Andy Gathergood, Taylor Ferguson, Monica Wong, Kevin MacIsaac, Keith Stribling. Voz: Margot Robbie, James Corden, Sia, Elizabeth Debicki, Aimee Horne, Lennie James.
Productora: Coproducció Estats Units-Austràlia; Animal Logic, Olive Bridge Entertainment, Sony Pictures Animation, Columbia Pictures, 2.0 Entertainment, MRC Film. Distribuidora: Sony Pictures Entertainment (SPE). (Filmaffinity)

El jardí va ser només el principi! Peter i els seus adorables amics tornen amb més aventures a “Peter Rabbit 2, l’escapada”. Bea, Thomas, i els conills han fet les paus com una família, però malgrat els seus millors esforços, Peter no sembla espolsar-se la seva entremaliada reputació. Aventurant-se més enllà del jardí, Peter s’endinsa als carrers menys recomanables de la ciutat on les seves malifetes són més apreciades, però quan la seva peluda família es troba en perill, Peter haurà de decidir quin tipus de conill vol ser.