Hijos del Sol

Diumenge, 8 d’agost de 2021, 18:00 hores. Dilluns, 9 d’agost, 21:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Khorshid. Iran, 2020. 99 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Majid Majidi. Guió: Nima Javidi, Majid Majidi. Música: Ramin Kousha. Fotografia: Houman Behmanesh. Repartiment: Roohollah Zamani, Shamila Shirzad, Ali Nassirian, Mohammad Javad Ezzati, Tannaz Tabatabayi, Safar Mohammadi, Ali Ghabeshi, Abolfazl Shirzad, Mohammad Mahdi Mousavifar, Mani Ghafouri.

Productora: Majid Majidi Film Production.

Sinopsi: Ali, un nen de 12 anys, i els seus tres amics, treballen per sobreviure i ajudar les seves famílies fent treballs en un garatge i cometent petits delictes per aconseguir diners ràpids. En un miraculós gir dels esdeveniments, Ali rep l’encàrrec de trobar un tresor amagat sota terra. Per a això recluta els seus amics, però abans de començar la missió han de matricular-se a l’Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar nens sense llar i que està situada prop d’on es troba el tresor. (FILMAFFINITY).

Premis: 2020: Festival de Venècia: Millor actor emergent (Roohollah Zamani)