Una veterinaria en la Borgoña

Diumenge, 15 d’agost de 2021, 18:00 hores. Dilluns, 16 d’agost, 121:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Les vétos. França, 2019, 92 minuts. Comèdia. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: Julie Manoukian. Guió: Julie Manoukian. Música: Matei Bratescot. Fotografia: Thierry Pouget. Repartiment: Clovis Cornillac, Noémie Schmidt, Lilou Fogli, Carole Franck, Caroline Gaget, Sébastien Pruneta, Juliane Lepoureau, Victor Pontecorvo, Matthieu Sampeur, Antoine Chappey, Cyril Couton, Christian Sinniger, Stéphane Rideau, Arnaud Bronsart, Thierry Nenez, François Legrand, Nils Othenin-Girard, Michel Jonasz, Bénédicte-Lala Ernoult, Sylvie Lachat.

Productora: Les Films Du Premier, Piste Rouge, OCS, Cinémage 13, France 3 Cinéma, France Télévision.

Sinopsi: Al cor de la Borgonya, Nico, l’últim veterinari de la zona, lluita per salvar els seus pacients, la seva clínica i la seva família. Quan Michel, el seu company i mentor, anuncia la seva jubilació, Nico sap que el més difícil encara ha d’arribar: trobar un nou company. Aquesta serà Alexandra, una recentment graduada brillant, misantropa i que no té cap desig de enterrar-se en el poble de la seva infància. Aconseguirà Nico que es quedi? (FILMAFFINITY).