Jungle Cruise

Diumenge, 22 d’agost de 2021 a les 18:00 hores. Dilluns, 23 d’agost, dues sessions: 18:00 i 21:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Jungle Cruise, EUA, 2021, 127 minuts. Aventures. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Jaume Collet-Serra. Guió: Glenn Ficarra, John Requa, Michael Green. Història: John Norville, Josh Goldstein, Glenn Ficarra, John Requa. Música: James Newton Howard. Fotografia: Flavio Martínez Labiano. Amb: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jesse Plemons, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Paul Giamatti, Dani Rovira, Quim Gutiérrez, Veronica Falcón, Raphael Alejandro, Andy Nyman, Annika Pampel, Sulem Calderon,…
Productora: Walt Disney Pictures, Zaftig Films, TSG Entertainment, Seven Bucks Productions, FPC Production, Davis Entertainment. Distribuidora: Disney+, Walt Disney Pictures.

Sinopsi: Principis d’el segle XX. Frank (Dwayne Johnson) és el carismàtic capità d’una peculiar embarcació que recorre la selva amazònica. Allà, tot i els perills que el riu Amazones els té preparats, Frank portarà en el seu vaixell a la científica Lily Houghton (Emily Blunt) i al seu germà McGregor Houghton (Jack Whitehall). La seva missió serà trobar un arbre místic que podria tenir poders curatius. És clar que el seu objectiu no serà fàcil, i en la seva aventura es trobaran amb tota mena de dificultats, a més d’una expedició alemanya que busca també aquest arbre amb propietats curatives. Pel·lícula basada en una atracció de Disneyland. (Filmaffinity).