Una villa en la Toscana

Diumenge, 29 d’agost de 2021, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Made in Italy, UK, 2020. 94 minuts. Comèdia. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: James D’Arcy. Guió: James D’Arcy. Música: Alex Belcher. Fotografia: Mike Eley. Amb: Liam Neeson, Micheál Richardson, Valeria Bilello, Lindsay Duncan, Gian Marco Tavani, Marco Quaglia, Helena Antonio.
Productora: Coproducció Regne Unit-Itàlia; CrossDay Productions Ltd, Indiana Production, Rojovid Films.

Sinopsi: a la Toscana, un bohemi artista londinenc (Neeson) torna a Itàlia amb el seu fill (Richardson) per vendre la casa que van heretar de la seva difunta esposa. Però cap dels dos esperava trobar la formosa vila en tan mal estat. Mentre pare i fill restauren minuciosament la casa, també començaran a reparar la seva relació. El futur ara pot semblar bastant diferent i sorprendre’ls als dos. (Filmaffinity)