El médico de Budapest

Diumenge, 5 de setembre de 2021, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Zárójelentés. Hongria, 2020. 118 minuts. Drama. No recomanada per a menors de set anys. Guió: István Szabó. Música: Attila Pacsay. Fotografia: Lajos Koltai. Amb Klaus Maria Brandauer, Károly Eperjes, András Stohl, Éva Kerekes, Dorottya Udvaros, Ági Szirtes, Mari Csomós, Péter Andorai, Eszter Csákányi, Timea Virga, Ákos Orosz, Eniko Börcsök, Dorina Martinovics, András Bálint, Péter Barbinek, Tamás Andor, Ferenc Elek, Tamás Pál, Lajos Kovacs, Mihály Ráday, Béla Éless.
Productora: Filmkontroll, Film Street.

Sinopsi: Un cardiòleg és enviat a la jubilació, però se sent perdut sense el seu treball. Torna al seu poble natal per treballar com a metge generalista. Aquest és el començament de la seva terrible experiència: s’enfronta a la crua realitat, que finalment el posa de genolls. Però la música té l’última paraula.