Space Jam: Noves llegendes

Dissabte, 11 de setembre de 2021, 18:00 hores. Diumenge, 12 de setembre, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Space Jam: A New Legacy. EUA, 2021. 120 minuts. Animació. No recomanada per a menors de 7 anys. Versió en català.

Direcció: Malcolm D. Lee. Guió: Sev Ohanian, Ryan Coogler. Personatges: Tex Avery, Chuck Jones. Música: Kris Bowers. Fotografia: Animació, Salvatore Totino. Animació, LeBron James, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba, Xosha Roquemore, Khris Davis, Katie McCabe, Anna Sofie Christensen, Chris Paul, Skyler Bible, Peter Cornell, Mike Strong.
Productora: Warner Bros., Spring Hill Productions, Warner Bros. Animation, Warner Animation Group, Proximity. Productor: Ryan Coogler.

Sinopsi: L’estrella de l’NBA, LeBron James, queda atrapat amb el seu fill, Dom, en un lloc estrany, un espai digital d’una força totpoderosa. Per tornar a casa i salvar el seu fill, el jugador de bàsquet unirà les seves forces amb Bugs Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes!