Siempre contigo

Diumenge, 19 de setembre de 2021. Tarda a les 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Here we are, Israel, 2020. 94 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció, Nir Bergman. Guió, Dana Idisis. Música, Matteo Curallo. Fotografia, Shai Goldman. Repartiment: Shai Avivi, Noam Imber, Smadi Wolfman, Efrat Ben-Zur, Amir Feldman, Sharon Zelikovsky, Natalia Faust, Uri Klauzner, Avraham Shalom Levi, Omri Levi, Avi Madar, Rony Gammer.
Productora: Coproducció Israel-Itàlia; Spiro Films, Rosamont.

Premis 2020: Festival de Valladolid – Seminci: millor actor (Avivi)

Sinopsi: Aharon ha dedicat tota la seva vida a criar al seu fill Uri. Viuen junts en una rutina amable, lluny del món real. Però Uri és autista i ja és prou adult per anar a una llar especialitzada. En el seu camí a la institució, Aharon decideix fugir amb el seu fill i es llancen a la carretera, sabent que Uri no està preparat per a la separació,  encara que pot ser que sigui el pare el que no està preparat. (FILMAFFINITY).