Nora

Diumenge, 26 de setembre de 2021. Tarda, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.


Nora. Euskadi, 2020, 100 minuts. Drama/comèdia. No recomanada per a menors de 7 anys.

Direcció: Lara Izagirre. Guió: Lara Izagirre. Música: Pascal Gaigne, Paula Olaz. Fotografia: Gaizka Bourgeaud. Amb: Ane Pikaza, Héctor Alterio, Naiara Carmona, Ramón Barea, Klara Badiola, Loli Astoreka, Iñigo Aranbarri, Itziar Ituño, Joseba Usabiaga, Kepa Errasti, Aia Kruse, Peio Berterretche, June Isasi, Paul Correa, Amaia Aberasturi.
Productora: Gariza Films, Tandem Films, La Fidèle Production.

Sinopsi: Nora té 30 anys, viu amb el seu avi argentí Nicolás i la seva vida no és la que ella imaginava. Té petits treballs i gairebé no ha sortit del seu poble. Quan perd el seu avi, decideix iniciar un viatge per la costa del País Basc per portar les seves cendres al costat de les de l’àvia. (Filmaffinity).