Les dues nits d’ahir

Dijous, 21 d’octubre de 2021. 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

 

Les dues nits d’ahir. Catalunya, 2020. 85 minuts. Drama. Pendent de qualificació per edats.

Direcció: Pau Cruanyes, Gerard Vidal. Guió: Eudald Valdi Roca, Pau Cruanyes, Ignasi Àvila Padró, Gerard Vidal. Música: The Bird Yellow. Fotografia: Ignasi Àvila Padró. Amb: Judit Cortina, Oriol Llobet Avellaneda, Arnau Comas Quirante, Mar Pawlowsky, Cristina Colom, Kharlos Villanueva.

Premis Gaudí 2020: Premi del Públic. Nominada a millor pel·lícula
Festival de Màlaga 2020 (ZonaZine): 2 Biznaga de Plata a millor direcció i actor.

Sinopsi: una nit d’estiu, Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprenen un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.