Cry Macho

Dissabte, 9 i diumenge, 10 d’octubre de 2021. Tarda, 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Cry Macho. EUA, 2021. 125 minuts. Drama. Pendent de qualificació.

Direcció: Clint Eastwood. Guió: N. Richard Nash, Nick Schenk. Novela: N. Richard Nash. Música: Mark Mancina. Fotografia: Ben Davis. Amb: Clint Eastwood, Eduardo Minett, Natalia Traven, Dwight Yoakam, Fernanda Urrejola, Sebestien Soliz, Horacio García Rojas, Daniel V. Graulau, Ana Rey, Brytnee Ratledge, Paul Lincoln Alayo, Alexandra Ruddy, Amber Lynn Ashley, Joe Scoggin, Elida Munoz, Abiah Martinez, Ramona Thornton.
Productora: Malpaso Productions, Albert S. Ruddy Productions, Daniel Grodnik Productions, QED International. Distribuidora: Warner Bros., HBO Max.

Sinopsi: Texas, 1978. Una exestrella de marrada i criador de cavalls retirat (Eastwood) accepta un encàrrec d’un antic cap: portar al seu fill petit des de Mèxic de tornada a casa per allunyar-lo de la seva mare alcohòlica. En el viatge, tots dos s’embarcaran en una inesperada aventura. (Filmaffinity).