Way down

Diumenge, 28 de novembre de 2021, 18:00 hores, i dilluns, 29 de novembre, 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Way down. Espanya, 2021. 118 minuts. Acció. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Jaume Balagueró. Guió: Rowan Athale, Michel Gaztambide, Andrés Koppel, Rafa Martínez, Borja Glez. Santaolalla. Música: Arnau Bataller. Fotografia: Daniel Aranyo. Amb: Freddie Highmore, Liam Cunningham, Astrid Bergès-Frisbey, Luis Tosar, Sam Riley, José Coronado, Emilio Gutiérrez Caba, Axel Stein, Famke Janssen, Julius Cotter, Hunter Tremayne, James Giblin, Craig Stevenson, Daniel Holguín, Tomás del Estal.
Productora: Telecinco Cinema, Think Studio, Mediaset España, Movistar+. Distribuidora: Sony Pictures España.

Sinopsi: La llegenda que el Banc d’Espanya és inexpugnable i no es pot atracar no espanta Thom Johnson (Freddie Highmore), el brillant i jove enginyer reclutat per esbrinar com accedir-hi. L’objectiu és un petit tresor que estarà dipositat al banc durant únicament deu dies. Deu dies per descobrir el secret de la caixa, deu dies per ordir un pla, deu dies per preparar l’assalt, deu dies per aprofitar-se d’un pla de fuga irrepetible, quan l’esperada final del Mundial de Futbol de Sud-àfrica reuneixi centenars de milers d’aficionats a les portes del mateix Banc d’Espanya. Deu dies per assolir la glòria… o per acabar a la presó. (FILMAFFINITY).