Chavalas

Dijous, 16 de desembre de 2021. 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

 

 

 

Chavalas. Espanya, 2021. 91 minuts. Comèdia/drama. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Carol Rodríguez Colás. Guió: Marina Rodríguez Colás. Direcció de fotografia: Juan Carlos Lausín. Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Àngela Cervantes, Ana Fernández, José Mota, Mario Zorrilla, Cristina Plazas, Maite Buenafuente, Frank Feys, Biel Durán, José Javier Domínguez, Lluís Marqués, Biel Joan.

Sinopsi: Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues de l’adolescència, es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. La protagonista (Vicky Luengo), haurà d’enfrontar-se a les seves arrels i acceptar el seu passat. Aquest viatge el farà de la mà de les seves amigues, Desi (Carolina Yuste), Soraya (Ángela Cervantes) i Bea (Elisabet Casanovas) amb les quals, tot i el pas del temps i les seves diferències, seguirà mantenint la seva amistat.

Una còmedia costumbrista que s’allunya dels clixés i aposta per ensenyar la cara més autèntica de la generació milenial.