Encanto

Dissabte, 11 de desembre de 2021, 18:00 hores i diumenge, 12 de desembre, 18:00 hores, Teatre Patronat, Berga.

Encanto. USA, 2021. 99 minuts. Animació, aventures. Apta per a tots els públics.

Direcció: Jared Bush, Charise Castro Smith, Byron Howard. Guió: Jared Bush, Charise Castro Smith. Història: Jared Bush, Charise Castro Smith, Byron Howard, Lin-Manuel Miranda, Jason Hand, Nancy Kruse. Música: Lin-Manuel Miranda, Germaine Franco. Fotografia: Animación, Alessandro Jacomini, Daniel Rice, Nathan Warner. Amb: Animación.

Productora: Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures. Distribuïdora: Walt Disney Pictures.

Sinopsi: conta la història d’una família extraordinària, els Madrigal, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia, en una casa màgica d’un poble situat en un meravellós enclavament anomenat Encanto. La màgia d’Encanto ha dotat tots els nens de la família d’un do únic, des de la súper força fins al poder de guarir… però ha oblidat una nena anomenada Mirabel. Quan Mirabel descobreix que la màgia que envolta Encanto està en perill, decideix que ella, la única Madrigal normal, podria ser la última esperança de la seva extraordinària família. (FILMAFFINITY)