Spider-Man: No Way Home

Dissabte, 8 de gener de 2022 i diumenge, 9 de gener de 2022, a les 18:00 hores. PRORROGADA dissabte 15 de gener a les 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

AFORAMENT LIMITAT - SESSIÓ NUMERADA - NO ES VENEN ENTRADES ANTICIPADES
LA TAQUILLA OBRE 45 MINUTS ABANS DE L'HORA DE PROJECCIÓ - PAGAMENT NOMÉS EN METÀL·LIC

Spider-Man: No Way Home. EUA, 2021. 148 minuts. Fantàstica/acció. No recomanada per a menors de 7 anys. AFORAMENT LIMITAT · SESSIÓ NUMERADA.

Direcció: Jon Watts. Guió: Chris McKenna, Erik Sommers. Còmic: Steve Ditko, Stan Lee. Música: Michael Giacchino. Fotografia: Mauro Fiore. Amb Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Jon Favreau, Angourie Rice, Alfred Molina, Jamie Foxx, J.K. Simmons, Thomas Haden Church, Rhys Ifans, Harry Holland, Christopher Cocke, J.B. Smoove, Hannibal Buress, Martin Starr, Tony Revolori.

Productora: Pascal Pictures, Marvel Studios, Columbia Pictures. Distribuïdora: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment (SPE).

Sinopsi: Per primera vegada a la història cinematogràfica de Spider-Man, el nostre heroi, veí i amic és desemmascarat, i per tant, ja no és capaç de separar la seva vida normal dels enormes riscos que comporta ser un superheroi. Quan demana ajuda al Doctor Strange, els riscos passen a ser encara més perillosos, obligant-lo a descobrir allò que realment significa ser ell. Seqüela de ‘Spider-Man: Far From Home’. (FILMAFFINITY)