West Side Story

Diumenge, 16 de gener de 2022. Dues sessions: tarda a les 17:00 i vespre a les 20:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

AFORAMENT LIMITAT - SESSIÓ NUMERADA - NO ES VENEN ENTRADES ANTICIPADES
LA TAQUILLA OBRE 45 MINUTS ABANS DE L'HORA DE PROJECCIÓ - PAGAMENT NOMÉS EN METÀL·LIC.

West Side Story. USA, 2021. 156 minuts. Musical. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Steven Spielberg. Guió: Tony Kushner. Llibre: Arthur Laurents. Musical: Jerome Robbins. Música: Leonard Bernstein. Fotografia: Janusz Kaminski. Repartiment: Rachel Zegler, Ansel Elgort, David Alvarez, Ariana DeBose, Rita Moreno, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Corey Stoll, Brian d’Arcy James, Maddie Ziegler, Ana Isabelle, Reginald L. Barnes, Jamila Velazquez, Talia Ryder, Kevin Csolak , Paloma Garcia Lee, Mike Massimino, Jess LeProtto, Annelise Cepero, Arianna Rosari, Sean Harrison Jones, Sebastian Serra, Garett Hawe, Julian Elia, Jonalyn Saxer, Harrison Coll, Eloise Kropp, John Michael Fiumara, Jacob Guzman, David Gu Coffman, Kyle Allen, Jamie Harris, Curtiss Cook, Chryssie Whitehead, Ben Cook, Myles Erlick, Kathryn Grace, Nadia Quinn, Claudette Lalí, Ken Holmes.
Productora: Amblin Entertainment, 20th Century Studios. Distribuïdora: 20th Century Studios.

Premis:
Globus d’Or: 4 noms,. incl. millor pel·lícula comèdia o musical i direcció
National Board of Review (NBR): Top Films i millor actriu (Zegler)
Associació de Crítics de Los Angeles: Millor actriu sec. (DeBose)
Cercle de Crítics de Nova York: Millor fotografia
American Film Institute (AFI): Top 10 – Millors pel·lícules de l’any
Critics Choice Awards: 11 nominacions, incloent millor pel·lícula i direcció
Associació de Crítics de Chicago: 11 nominacions, incloent millor pel·lícula

Sinopsi:
Els adolescents Tony i María, malgrat tenir afiliacions amb colles de carrer rivals, els Jets i els Sharks, s’enamoren a la ciutat de Nova York a la dècada dels 50. Nova versió del llegendari musical ‘West Side Story’, a la seva vegada adaptació d’una famosa obra de teatre de Broadway, que modernitzava la història de Romeo i Julieta, de Shakespeare. (FILMAFFINITY)