L’espia honest

A causa d’una avaria en el sistema de calefacció, la sessió ha quedat suspesa. Dates per confirmar. Teatre Patronat, Berga.

AFORAMENT LIMITAT - SESSIÓ NUMERADA - NO ES VENEN ENTRADES ANTICIPADES
LA TAQUILLA OBRE 45 MINUTS ABANS DE L'HORA DE PROJECCIÓ - PAGAMENT NOMÉS EN METÀL·LIC

Nahschuss. Alemanya, 2021. 115 minuts. Drama, espionatge (basada en fets reals). No recomanada per a menors de 12 anys. (Versió doblada al català)

Direcció: Franziska Stünkel. Guió: Franziska Stünkel. Música: Karim Sebastian Elias. Amb: Lars Eidinger, Devid Striesow, Luise Heyer, Moritz Jahn, Peter Benedict, Danny Thomas, Hendrik Heutmann, Stefan Woelk, Dirk Böhling, Florian Anderer, Inka Löwendorf, Leon Hoge, Thomas Hintze, Wolf List, Ivonne Schwarz, Thomas Schendel, Michael Krowas, Christian Skibinski, Paula Kalenberg, Kai Wiesinger, Christian Redl, Hedi Kriegeskotte, Victoria Trauttmansdorff.
Productora: ARTE, C-Films, Franks Filmproduktion, Network Movie Film-und Fernsehp, ZDF.

Sinopsi: L’ambiciós científic Franz Walter accepta treballar per al servei d’intel·ligència exterior de la RDA i promet lleialtat absoluta al sistema fins que pugui assumir el nou càrrec com a catedràtic a la universitat. Franz, aviat es veurà obligat a utilitzar pràctiques no gaire adequades per aconseguir les peticions dels seus superiors: vigilàncies i escoltes telefòniques, cartes i diagnòstics falsificats, xantatges i pressions psicològiques. Però això és més del que Franz pot suportar… I es produirà un gir sobtat en la història. (Filmaffinity)