Una llibreria a París

Diumenge, 30 de gener de 2022, 18:00 hores. Dilluns, 31 de gener, 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

AFORAMENT LIMITAT - SESSIÓ NUMERADA - NO ES VENEN ENTRADES ANTICIPADES
LA TAQUILLA OBRE 45 MINUTS ABANS DE L'HORA DE PROJECCIÓ - PAGAMENT NOMÉS EN METÀL·LIC

Il materiale emotivo. Itàlia, 2021. 89 minuts. Drama, comèdia romàntica. Apta per a tots els públics. Versió doblada al català.

Direcció: Sergio Castellitto. Guió: Sergio Castellitto, Margaret Mazzantini.. Guió: original: Ettore Scola. Música: Arturo Annecchino. Fotografia: Italo Petriccione. Amb: Sergio Castellitto, Bérénice Bejo, Matilda De Angelis, Clementino, Nassim Lyes, Sandra Milo, Alex Lutz.
Productora: Coproducció Itàlia-França-EUA; Rodeo Drive, RAI Cinema, Mon Voisin Productions, Tikkun Production, Eurimages.

Sinopsi: Vincenzo dedica tot el seu temps als seus dos amors: la llibreria que té a París i la seva filla Albertine. La seva vida està marcada per una dolça tranquil·litat fins que un dia irromp a la botiga Yolande, una dona exuberant, excèntrica i divertida. Encantat per la seva energia i bellesa, a Vincenzo tornaran a florir les emocions que fa massa temps que reprimeixen i es qüestionarà la seva manera d’afrontar la vida. (Filmaffinity)