El secret de la Vicky

Diumenge, 15 de maig de 2022. Tarda a les 18:00 hores. Dilluns, 16 de maig. Vespre a les 20:30 h. Teatre Patronat,  Berga.

Mystère. França, 2021. 84 minuts. Drama. Apta per a tots els públics – especialment recomanat per a la infància. Versió en català.

Direcció: Denis Imbert. Guió: Mathieu Oullion, Denis Imbert, Stéphanie Vasseur. Música: Armand Amar. Fotografia: Fabrizio Fontemaggi. Amb: Vincent Elbaz, Shanna Keil, Marie Gillain, Tchéky Karyo, Eric Elmosnino, Vincent Deniard, Eric Savin, Romain Lancry, Matthieu Warter.
Productora: Radar Films, Solar Entertainment, Auvergne Rhône-Alpes Cinéma, OCS, Ciné+, Gaumont, Entourage Pictures, Angoa-Agicoa, CNC.

Sinopsi:
L’Stéphane decideix traslladar-se a una bonica regió muntanyosa del centre de França per reprendre la relació amb la seva filla de 8 anys, Victoria, que ha perdut la parla des que va morir la seva mare. Durant una passejada pel bosc, un pastor li regala a la nena un cadell anomenat “Mystère”. Amb aquest regal, la nena es comença a obrir a l’exterior. Però, de seguida, l’Stéphane descobreix que el cadell és en realitat un llop… Tot i les advertències i el perill de la situació, a l’Stéphane no li queda més remei que separar la seva filla d’aquesta bola de pèl, en aparença inofensiva. (FILMAFFINITY).