Gagarin

Diumenge, 22 de maig de 2022, tarda a les 18:00 hores. Dilluns, 23 de maig, vespre a les 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Gagarine. França, 2020. 95 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Fanny Liatard, Jérémy Trouilh. Guió: Jérémy Trouilh, Benjamin Charbit, Fanny Liatard. Música: Amin Bouhafa, Evgueni Galperine, Sacha Galperine. Fotografia: Victor Seguin. Amb: Alseni Bathily, Lyna Khoudri, Jamil McCraven, Finnegan Oldfield, Farida Rahouadj, Denis Lavant.
Productora: Haut et Court, France 3 Cinéma, Indéfilms, Canal+, Ciné+, France Télévision.

Premis
2021: Premis Cèsar: Nominada a millor òpera prima
2020: Premis del Cine Europeu: Nominada al Premi Discovery
2020: Festival de Sevilla: Millor actor (Alseni Bathily)

Sinopsi
Iuri, de 16 anys, ha passat tota la vida a les Torres Gagarin, un projecte d’habitatges situat als afores de París i somia ser astronauta. Quan es planteja la demolició de les torres, Iuri s’uneix a la resistència. Amb els seus amics Diana i Houssam, s’embarca a la missió per salvar la seva llar (FILMAFFINITY).