Cinco lobitos

Diumenge, 10 de juliol de 2022. Tarda a les 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Cinco lobitos. Espanya, 2022. 104 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Alauda Ruiz de Azúa. Guió: Alauda Ruiz de Azúa. Música: Aránzazu Calleja. Fotografia: Jon D. Domínguez. Amb: Laia Costa, Susi Sánchez, Ramón Barea, Mikel Bustamante, José Ramón Soroiz, Amber Williams, Lorena López, Leire Ucha, Elena Sáenz, Asier Valdestilla García, Nerea Arriola, Juana Lor Saras, Justi Larrinaga, Isidoro Fernández.
Productora: Encanta Films, Sayaka Producciones Audiovisuales, Buena Pinta Media, RTVE. Distribuïdora: BTeam Pictures.

Premis
2022: Festival de Màlaga: 5 premis, incloent Millor pel·lícula i guió.

Sinopsi
Amaia (Laia Costa) acaba de ser mare i s’adona que no sap ben bé com ser-ho. En absentar-se la seva parella per feina unes setmanes, decideix tornar a casa dels seus pares, en un bonic poble costaner del País Basc, i així compartir la responsabilitat de cuidar el nadó. El que no sap Amaia és que, encara que ara sigui mare, no deixarà de ser filla. (Filmaffinity)