Elvis

Diumenge, 24 de juliol de 2022. Tarda, 18:00 hores. Dilluns, 25 de juliol, Vespre, 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Elvis. Austràlia, 2022. 159 minuts. Musical/Drama. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Baz Luhrmann. Guió: Jeremy Doner, Sam Bromell, Baz Luhrmann, Craig Pearce. Història: Jeremy Doner, Baz Luhrmann. Música: Elliott Wheeler. Fotografia: Mandy Walker. Amb: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Richard Roxburgh, Helen Thomson, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Luke Bracey, Xavier Samuel, Kate Mulvany, Natasha Bassett, Charles Grounds, Leon Ford, Josh McConville, Adam Dunn, Gareth Davies, Elizabeth Cullen, Melina Vidler, Yola, Christopher Sommers, Gary Clark Jr., Alton Mason, Shonka Dukureh, David Gannon, Shannon Sanders, Chaydon Jay.
Productora: Coproducció Austràlia-USA; Bazmark Films, Roadshow Entertainment, Warner Bros., Whalerock Industries, The Jackal Group. Distribuidora: Warner Bros.

Premis
2022: Festival de Cannes: Secció oficial (fora de concurs)

Sinopsi
La pel·lícula explora la vida i la música d’Elvis Presley (Butler) a través del prisma de la relació amb el coronel Tom Parker (Hanks), el seu enigmàtic mànager. La història aprofundeix en la complexa dinàmica que existia entre Presley i Parker que abasta més de 20 anys, des de l’ascens de Presley a la fama fins al seu estel sense precedents, en el context de la revolució cultural i la pèrdua de la innocència als Estats Units. I al centre d’aquest periple hi ha Priscilla Presley (Olivia DeJonge), una de les persones més importants i influents a la vida d’Elvis. (FILMAFFINITY)