La brigada de la cocina

Diumenge, 17 de juliol de 2022. Tarda a les 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

La brigade. França, 2022. 97 minuts. Comèdia. Apta per a tots els públics.

Direcció: Louis-Julien Petit. Guió: Liza Benguigui, Sophie Bensadoun, Louis-Julien Petit, Thomas Pujol. Música: Laurent Perez del Mar. Fotografia: David Chambille. Amb: Audrey Lamy, François Cluzet, Chantal Neuwirth, Fatou Kaba, Yannick Kalombo, Amadou Bah, Mamadou Koita, Alpha Barry, Yadaf Awel, Demba Guiro, Boubacare Balde, Irakli Maisaia, Sayed Farid Hossini, Saikat Barua, Amadi Diallo, Aiham Deeb, Stéphane Brel, Chloé Astor, Adèle Galloy, Christophe Aironi, Antoine Gourlier, Charlotte Léo, Tshishiku Kamba, Méline Poquet, Arnaud Cassand, Elisabeth Tissot-Guerraz, Marvin Dubart, Jérémy Charvet, Anaïs Fabre, Vincent Duquesne, Olivier Faliez, Elléonore Lemattre, François Perache.
Productora: Odyssée Pictures, Apollo Films, France 3 Cinéma, Elemiah, Pictanovo.

Sinopsi
Cathy és una estricta xef de 40 anys. Quan està a punt de complir el seu somni d’obrir el seu restaurant gurmet, un revés fa que res surti com havia planejat. Amb serioses dificultats econòmiques a l’esquena, Cathy accepta amb reticència una feina a la cafeteria d’un centre per a joves immigrants. A poc a poc, les habilitats de Cathy i la seva passió per la cuina comencen a canviar la vida dels nois, que també hi tenen molt a ensenyar. (Filmaffinity)