Toscana

Dijous, 20 d’octubre de 2022. Vespre a les 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Toscana. Catalunya, 2022. 85 minuts. Comèdia. No recomanada per a menors de 7 anys. Versió original en català.

Direcció: Pau Durà. Guió: Pau Durà. Música: Magalí Datzira. Fotografia: Miguel Llorens. Intèrprets: Eduard Soto, Malena Alterio, Pau Durà, Francesc Orella, Vanessa Cano, Xavi Mira, Ivana Miño. Productora: FoscaFilms, Good Machine Films, Institut Català de les Empreses Culturals, IVAC, TV3, True Films, À Punt Media.

Sinopsi
Amb un pot ple d’esperma a la butxaca camí a la clínica on l’espera la seva dona per a fer una fecundació in-vitro, en Santi, un crític culinari d’uns quaranta anys, xoca amb un cotxe que es dona a la fugida. Buscant ajuda, queda atrapat al restaurant Toscana, un local amb evidents problemes econòmics on, a punta d’escopeta, un antic cuiner reclama la seva quitança a l’amo d’aquest.