Ali & Ava

Diumenge, 25 de setembre de 2022, tarda a les 18:00 hores i dilluns, 26 de setembre, vespre a les 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Ali & Ava. Regne Unit, 2021. 95 minuts. Drama romàntic. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Clio Barnard. Guió: Clio Barnard. Música: Harry Escott. Fotografia: Ole Bratt Birkeland. Amb: Adeel Akhtar, Claire Rushbrook, Ellora Torchia, Shaun Thomas, Natalie Gavin, Mona Goodwin, Krupa Pattani, Vinny Dhillon, Tasha Connor, Macy Shackleton.
Productora: BBC Films, BFI Film Fund, Moonspun Films.

Premis
2021: Premis BAFTA: Nominada a millor film britànic i millor actor (Akhtar)
2021: British Independent Film Awards (BIFA): Millor actor i música
2021: Festival de Sevilla: Secció Oficial

Sinopsi
Per diferents raons, Ali i Ava se senten sols. Es coneixen a través de Sofia, la filla dels llogaters eslovacs d’Ali a qui Ava cuida. A partir d’aquí i durant un mes lunar, una connexió profunda comença a créixer entre ells, malgrat les seqüeles de la relació anterior d’Ava i la confusió emocional d’Ali; i tot això alimentat per la passió de tots dos per la música. (FILMAFFINITY)