Alcarràs (Cicle Gaudí)

  1. Dijous, 17 de novembre de 2022. Vespre, 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Alcarràs. Catalunya, 2022. 120 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 7 anys. Versió original en català.

Direcció: Carla Simón. Guió: Carla Simón, Arnau Vilaró. Música: Andrea Koch. Fotografia: Daniela Cajías. Amb: Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín, Xenia Roset, Albert Bosch, Ainet Jounou, Josep Abad, Montse Oró, Carles Cabós, Berta Pipó.
Productora: Coproducció Catalunya-Espanya-Itàlia; Elastica Films, Avalon P.C, Vilaüt Films, Kino Produzioni, Movistar+, RTVE, TV3.

Premis
2022: Festival de Berlín: Ós d’Or – millor pel·lícula
2022: Festival de Màlaga: Secció oficial (fora de concurs)

Sinopsi
Durant més de vuitanta anys, la família Solè ha cultivat  una gran extensió de camps de presseguers a Alcarràs, una petita localitat rural de Lleida. Amb la mort del propietari de les terres, el seu hereu les vol vendre i tota la família es reuneix per fer junts la que potser serà la darrera collita. Guanyadora de l’Ós d’Or a la 72ª edició de la Berlinale.