Los renglones torcidos de Dios

Dumenge, 6 de novembre de 2022, tarda a les 18:00 hores. Dilluns, 7 de novembre, vespre 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

Los renglones torcidos de Dios. Espanya, 2022. 154 minuts. Drama / intriga. No recomanada per a menors de 16 anys.

Direcció: Oriol Paulo. Guió: Oriol Paulo, Guillem Clua, Lara Sendim. Novela: Torcuato Luca de Tena. Música: Fernando Velázquez. Fotografia: Bernat Bosch. Amb: Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Loreto Mauleón, Pablo Derqui, Javier Beltrán, Samuel Soler, Federico Aguado, Lluís Soler, Adelfa Calvo, Dafnis Balduz, Francisco Javier Pastor, Txell Aixendri, Antonio Buil, Blanca Rosa Rovira, Sergi Sáez, Mathilde Eloy.
Productora: Nostromo Pictures, Atresmedia Cine, Filmayer Producción.

Sinopsi
Alice, investigadora privada, ingressa a un hospital psiquiàtric simulant una paranoia. L’objectiu és demanar proves del cas en què treballa: la mort d’un intern en circumstàncies poc clares. Tot i això, la realitat a què s’enfrontarà en el seu tancament superarà les seves expectatives i posarà en dubte el seu propi seny. Un món desconegut i apassionant es mostrarà davant dels ulls. Adaptació de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena.