El cuarto pasajero

Diumenge, 20 de novembre de 2022, tarda a les 18:00 hores. Dilluns, 21 de novembre, vespre a les 20:30 h. Teatre Patronat, Berga.

El cuarto pasajero. Espanya, 2022. 99 minuts. Comèdia. No recomanada per a menors de 12 anys.

Direcció: Álex de la Iglesia. Guió: Jorge Guerricaechevarría, Álex de la Iglesia. Música: Roque Baños. Fotografia: Rita Noriega. Amb: Alberto San Juan, Blanca Suárez, Ernesto Alterio, Rubén Cortada, Carlos Areces, Enrique Villén, Jaime Ordóñez, Gorka Aguinagalde, Carolo Ruiz, María Jesús Hoyos, Josep Maria Riera.

Sinopsi
Julián (Alberto San Juan), un divorciat de 50 anys amb problemes econòmics, recorre a una aplicació per compartir el cotxe amb desconeguts i, en especial, amb algú que ja no ho és tant: Lorena (Blanca Suárez), una noia que viatja freqüentment a Madrid. Des de fa mesos té un seient fix al seu cotxe i últimament també al seu cor. Julián vol aprofitar el viatge per sincerar-se amb ella, però un error a l’hora d’escollir la resta dels ocupants (Ernesto Alterio i Rubén Cortada) inclou un inquietant passatger, que provocarà un canvi radical en el rumb dels esdeveniments.