La voluntaria

Dijous, 15 de desembre de 2022, vespre a les 20:30 hores. Teatre Patronat, Berga.

La voluntaria. Espanya, 2022. 99 minuts. Drama. No recomanada per a menors de 7 anys. Versió original en castellà.

Direcció: Nely Reguera. Guió: Nely Reguera, Eduard Solà, Valentina Viso. Música: Javier Rodero. Fotografia: Aitor Echevarría. Amb: Carmen Machi, Itsaso Arana, Dèlia Brufau, Arnau Comas, Yohan Lévy, Henrietta Rauth. Coproducció Espanya-Grècia; Fasten Films, BTeam Pictures, RTVE, Movistar Plus+, TV3.

Sinopsi
La Marisa, una doctora recentment jubilada cansada de comparar-se amb les seves amigues, decideix viatjar a un camp de refugiats a Grècia on, aparentment, busquen gent com ella. Un cop allà es troba una realitat totalment diferent de la que esperava i comença a entendre que existeixen uns límits entre estimar i sentir-se útil.