Lil, el meu amic cocodril

Dissabte, 3 de desembre de 2022 i diumenge, 4 de desembre, tarda a les 18:00 hores. Teatre Patronat, Berga.

Lyle, Lyle, Crocodile. EUA, 2022. 106 minuts. Fantàstica, musical infantil. Apta per a tots els públics. Versió doblada en català.

Direcció: Josh Gordon, Will Speck. Guió: William Davies. Libro: Bernard Waber. Música: Benj Pasek, Justin Paul, Matthew Margeson. Fotografia: Javier Aguirresarobe. Amb: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman, Sal Viscuso, Adam Murray, Don DiPetta, Lyric Hurd, Mary Neely.
Producció Hutch Parker Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE), Speck & Gordon. Distribuidora: Columbia Pictures.

Sinopsi
Quan la família Primm es muda a Nova York, el seu fill adolescent Josh lluita per adaptar-se a la nova escola i nous amics. Tot això canvia quan descobreix Lilo, un cocodril cantant, a qui li agrada banyar-se, el caviar i la bona música vivint a l’àtic de casa seva. Tots dos es converteixen en millors amics, però quan l’existència de Lilo es veu amenaçada pel seu malvat veí Mr. Grumps, els Primm s’hauran d’aliar amb el carismàtic amo de Lilo, Hector P. Valenti, per mostrar al món que la família pot sorgir dels llocs més inesperats i que no hi ha res dolent amb un gran cocodril cantant amb una personalitat encara més gran. Adaptació del llibre infantil homònim sobre un cocodril que viu a Nova York. En versió original, el protagonista tindrà la veu del cantant Shawn Mendes.